26 Ocak 2012 Perşembe

Revlon Just Bitten Lipstain

Daha önce hiç lipstain kullanmamış biri olarak bu benim ilk tecrübem, ama Türkiye'de satılmayan Revlon markasının bir likit rujunu bu linkte yorumlamıştım.

Dediğim gibi Revlon ürünlerini burada bulmak çok zor, ama aslında en kaliteli drugstore markalarından biri. Ben likit rujumdan çok memnun kalmıştım, bu lipstaini ise hediye olarak geçen hafta İngiltere'ye giden kardeşim getirdi.

Bana getirdiği renk Forbidden/Interdiction isimli ve turuncu alt tonlu bir pembe.


Resimde görüldüğü üzere çift taraflı, biri stain kısmı diğeri de balm kısmı.


Stain kısmının ucu aynı bir keçeli kalem gibi, fazla bastırmadan renk veriyor ve dudağı kalemle boyar gibi boyuyorsunuz.


Neden balm kısmına ihtiyaç var derseniz, lipstainler rujlara göre oldukça kalıcı fakat dudağı çok kurutan yapıdalar. Bu nedenle keçeli uçtan sonra üstüne dudak kremi uygulamak daha eşit renk dağılımı sağlıyor. İlla bu balmı kullanmak şart değil zaten, ama mat ve vıcık vıcık olmayan bir balm kullanmak önemli bence.


Bu da rengi, o kadar kalıcı ki elimden bu yazıyı yazarken hala tamamen çıkaramamıştım. Hoş bir ton bence, zaten yoğunluğunu birkaç kat sürerek ayarlamak mümkün. Bendeki dahil toplam 15 renk seçeneği var, merak edenler tık.

Sonuç olarak, bu markayı kolayca bulmak mümkün değil ne yazık ki, ama Türkiye'de de satılan başka markalardan stain denemek isteyenlere tavsiye ederim, çünkü kalıcılığı normal rujlara göre inanılmaz fazla. Yalnız çok kuruyan dudaklara uygun olmayabilir, her ne kadar üstüne balm sürülse de gün içinde rahatsızlık verebilme ihtimali var. Benim gibi neredeyse hiç kuruyup soyulmayan dudaklara sahipseniz bir lipstain edinmenizi şiddetle öneririm, mesela bildiğim kadarıyla Oriflame ve Gratis'lerde bulabileceğiniz theBalm'ın da var jel formunda.

3 yorum:

  1. bende nyc markasının bu ürününden var çekilişime de bir tane koydum çekilişim var katılmak isteyenlere http://modamakyajlove.blogspot.com/2012/01/giveaway-cekilisim-var.html

    YanıtlaSil
  2. hmm tabii ki edward tercih sebebi ama, if it is unlikely to really be "just bitten" bir alternatif olduğunu bilmek güzel.. Revlon'un bu ürünüyle tamamen aynı tasarlanmış bir ürün de rimmel çıkardı, daha yeni. onun da kalıcılığı yüksek, fakat bir tarafı parlatıcı. balm daha güzel sanki bilmiyorum...
    post script: keçe dudağa temas edince insan garip hissediyor. o kısmı biraz nahoş...

    decodeniquo.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rimmel'i denemedim daha bu tarz ürünler hemen kuruyormuş diye duydum, bunu bitirirsem rimmel bakabilirim(:

      Sil