27 Ocak 2012 Cuma

İngiltere Zara Alışverişi

Kardeşimin ve annemin geçen hafta İngiltere'de olduğunu daha önce yazmıştım. Gelirken bana Zara'dan da hediyeler getirmişler ve hepsini çok sevdim, en çok da uzun süredir isteyip burada indirimde bulamadığım eteğimi sevdim.

İşte etek bu, daha önce bu yazımda da bahsettiğim üzere bir süredir uzun şeffaf eteklere takmıştım, daha sonra bunların önü kısa arkası uzun olanlarından istemeye başladım. İstediğim model Zara'da vardı ama buradaki indirimde bulamadım, orada görünce almışlar:)

Bu da ceketim, altın rengi detaylarını çok beğendim. Fark ettiyseniz bu tarz ceketler alıp duruyorum son dönemlerde ama hırka giymeyi sevmediğimden ceketler kış dolabımın vazgeçilmezleri.




Bu da bu sene oldukça moda olan yıldız desenli tuniğim. Elbise olmak için kısa ama taytlarla ya da şortla giymek için ideal.

İngiltere'den gelen hediyelerim bunlar ama bu modellerin hepsi burada da satılıyordu bildiğim kadarıyla. Sizin favoriniz hangisi?

8 yorum:

  1. ne güzel seyler almissin canim güle güle kullan etegi bende begendim

    Mein Blog/Blogum

    YanıtlaSil
  2. HYirli olsun canim bu etek gercekten cok guzel:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Ya sen ne kadar şanslısın böyle :) Y.dışı erişimin yüzünden kıskançlık sınırlarını zorluyorsun!
    Bu Zara etek benimde radarımdaydı, indirimden önce deneyip kabinde de fotoğraf çekmişliğim var Grisini denemişitim siyahı kalmadığı için alamamıştım. Aynısını 1-2 gün sonra terziye diktiricem bende. Arka kısmı bundan biraz daha kısa bırakıp günlük olarak giyicem. Aslında elimde uzun etek olsaydı bir kesmeye bakar, çok basit ve çok tarz. İyiki moda oldu bunlar gerçekten...

    YanıtlaSil
  4. guzelgul ve khaleesi style- çok teşekkürler, etek bence de harika:)

    ÖZ- evet erkek arkadaşımın amerikada olması güzel oluyor özellikle:) ben de bu modayı seviyorum, çok hoş duruyor

    YanıtlaSil
  5. o eteklerin kare kesimli olanına takmıştım bende ancak hep büyük bedenler kalmıştı alcağım zaman. Sonuç: o güzel eteğe sahip olamadım :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de indirimde hiç göremedim ama annemlere 100 kere söylediğimden alıp getirdiler:)

      Sil
  6. Ben çok kolay sahip oldum herkese de tavsiye ederim, evde uzun bir etek varsa veya uzun eteği olan yakınınız varsa gasp edin, doğruca bir terziye gidip kestirin gitsin. Veya LC'den falan uzun bir etek alın yine terzinin ellerinden öpsün. Aslına bakarsanız herhalükarda Zara'dan uyguna mâl edebiliyoruz. Ben pc'den çıktısını alıp götürdüm bir güzel kesti, ardından dikiş geçti ve bitti. Şahane oldu ve işlem çok basit. Türevlerini yaptırıp deri harçlarla veya zımbalarla süsleyip çatır çatır trendynin dibine vurmayı düşünüyorum. Come my enjoy come :))

    YanıtlaSil