7 Ocak 2012 Cumartesi

İndirimden Bana Düşenler: Sephora-The Body Shop-Topshop-Pull&Bear-Claire's

Dün finalimden çıktıktan sonra kardeşimle Cevahir'e gittik, yılbaşı sonrası her yer indirime girdiğinden biz de bu fırsatı değerlendirelim diyorduk. Benim aslında Zara'dan almayı düşündüğüm etekler vardı ama Zara resmen talan edilmişti, o yüzden orada çok kalmadık ama onun yerine başka şeyler almış oldum:)

Bu yılan derisi desenli pantolonu Topshop'tan aldım, daha önce benzer bir pantolonu Mango'da da beğenmiş ama çok beyaz diye almamıştım. Bu tam kararında grili kahverengili bir renk ve fiyatı da aşırı uygundu.
Leopar desenini üstlerde değil, etek ve pantolonlarda çok beğeniyorum, bu eteği de Pull&Bear'de bulunca hemen aldım. Dar etekleri daha fazla kombinle giyilebildiğinden tercih ediyorum.










Claire'sta bir grup üründe 5 al 10 TL öde vardı, biz de kardeşimle nasılsa ucuz diye atladık ve ben 3 tane, o 2 tane aldı. Kavanozlu kolyelerden bir süredir istiyordum, bu da çok hoşuma gitti. Köpekli kolyeyi de tatlı olduğundan aldım. Küpeleri ise 5i doldurmak için seçtim ama fena değiller, arada takarım.

Bir de Body Shop'un lolipop şeklindeki 5li Born Lippy setinden alıp paylaştık, onun yazısı da yakında gelecek.
Bu sabah da Sephora indiriminden Glitter Eyes palet benimle eve geldi, bunu da deneyince yazısını postalayacağım.


Tüm bu yukarıda gördüklerinize toplam 100 TLden az ödemiş oldum, bu yüzden indirim zamanlarını seviyorum:)

Siz bu sezonun indirimlerinden neler buldunuz?



12 yorum:

  1. darkchocolatebrown- teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  2. Vaayy süper şeyler almışsın,özellikle yılan derisi desenli pantolona ve Sephora palete bayıldım :) 100 tl.dan az ödemek de paha biçilemez tabiii hehehh :D Benim de bu haftaiçi bi indirim gezisine çıkmam farz oldu :)) Güle güle kullan,giy hepsini de canım !

    YanıtlaSil
  3. Junkhead - teşekkürler, bizim zevklerimiz benziyor bence:) haftaiçi de mutlaka mağazalara uğra çok güzel indirimler var

    YanıtlaSil
  4. kitten, evet ya bizim zevkler benziyor hakkaten :) Uzun zamandır en zevk alarak incelediğim alışveriş postuydu bu :D

    YanıtlaSil
  5. bazen aldıklarıma bunu nasıl giyeceksin denir ama zevkimin uyuştuğu kişiler de oluyor:)

    YanıtlaSil
  6. güle güle giy aldıklarını, ben daha indirim alışverişine çıkamadım, blogunun yeni izleyicisiyim benmkine de beklerim:)

    YanıtlaSil
  7. goncaninsepeti - izlemeye aldım hemen:)

    YanıtlaSil
  8. Karbeyazın MakyajDolabı- çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  9. köpekli kolyeye bayıldım, bir de tüm aldıklarının fiyatını merak ettim aslında keşke hepsini yazsaymışsın.=) güle güle kullan hepsini de

    YanıtlaSil
  10. celebritystreetlollipop- pantolon 30TL, etek 20TLydi. claireslar 5 tane alınca 10TL, body shop seti 22.5 Tl ve sephora paleti de 20 TL olması lazım:)

    YanıtlaSil