3 Ocak 2012 Salı

Gratis Robyem Far&Parlatıcı Paletleri

Bu şirinlikler Gratis'e yeni gelmiş:) Geçenlerde kasa yanında rastladım ve çok şaşırdım çünkü köpekli far paletini ben 3-4 yıl kadar önce İtalya'dan almıştım, hemen kardeşi olan kedicik gloss paletini de aldım. Fiyatları farın 8.50, glossların ise 7.50 TL idi.


Çok tatlılar, hele ki pembe kediciğe bayıldım:) Bir de içlerine bakalım:



Kedi paletin içinde 3 tane pembe parlatıcı yer alıyor, ama swatchlamadım çünkü tonlar farklı gözükse de hepsi şeffaf ve simli bir renk veriyor.


Açıkçası bu glossların taş gibi sert olmasını bekliyordum ama yumuşacıklar, fırçayla çok rahat sürülüyorlar ve çok hoş meyve kokuyorlar. Pek kalıcı değiller ama biraz balm kıvamında olduklarından bence dudağı nemlendirmeye yardımcı oluyorlar, sonuç olarak bu paletten memnun kaldım ama tabii renk vermelerini beklememek lazım.



Köpeğin glossları da benzer yapıda ama renkler birazcık daha canlı, yine de oldukça şeffaf yapıdalar.







Farları ise swatchladım, çok kaliteli olmasalar da renkler fena değil. Ben en çok sarı ve yeşili beğeniyorum, pembeler ise birbirine çok yakın iki renk olduğundan aynı palette olmalarını anlamsız buldum. Daha rengarenk bir makyaj yapmak istediğimde bazen bu farları kullanıyorum ve orta karar olduklarını söyleyebilirim.

Zaten iki paleti de sadece şirinliklerine kanıp aldım ama içindekiler de kullanılamayacak kadar kötü değil, yani sırf ambalajları hoşunuza giderse paranızı tamamen çöpe atmış olmuyorsunuz:) Far paleti yıllardır bende olmasına rağmen çok rengarenk olduğundan fazla kullanamadım ama arada elim gidiyor, gloss paletini ise kullanıp bitirmeyi düşünüyorum.

Siz bu şirinlerden en çok hangisini beğendiniz?

3 yorum: