18 Ocak 2012 Çarşamba

Bitenler-4

Bir haftadır hayatımın en yoğun dönemlerinden birini geçirdim ama neyse ki bugün bitti, ben de bu ayın bitenleri yazısını postalamaya karar verdim. Amerika'dan geçen aylarda aldığım Dermalogica setini kullanmaya başlamak istediğimden elimdeki cilt bakım ürünlerini bitirmeye çalıştım ve bu açıdan verimli bir ay oldu. Ayrıca evde Avon ürünleri bolluğu yaşandığından onları da son kullanma tarihlerinden önce bitirmeye uğraşıyorum, bu yüzden bitenler postlarım bol Avonlu oluyor.


Bakalım bu ay nelerle vedalaşıyorum:


1) Avon Pure Pore Fection Yüz Temizleme Köpüğü: Yüz makyajı fırçalarımı yıkadım, fırçaları her gün yıkadığımdan çabucak tükendi.

2) Avon Skin So Soft Traş Jeli: Beğenmedim, tavsiye de etmem. Daha önceki yazısı için tık.

3) Açık Parfüm: Hangi koku bilmiyorum, oda kokusu olarak kullandım.

4) Dermalogica Clean Start Bedtime for Breakouts: Dermalogica'nın akne için biraz daha ucuz olan serisi Clean Start'tan geceleri sürüp yattığınız bir jeldi. Beğendim ama MediBac serisini kullandıktan sonra biraz daha paranıza kıyıp onu alın derim. Bu arada bir Dermalogica yazısı da gelecek yakında.

5) Avon Clearskin Peel-Off Mask: Bu da şaşırtıcı biçimde işe yarar bir maskeydi ama sürüp bütün gece yüzümde bekletme kısmı bir süre sonra sıktı, tekrar almam ama ucuz bir yüz maskesi isteyenlere tavsiye ederim.

6) Avon Planet Spa Facial Mud Mask: Bu bir çamur maskesiydi ve cildi daha berraklaştırmada etkiliydi ama aşırı parfümlü geldi bana ne yazık ki.

7) Avon Hydrofirming Bio Göz Kremi: Nemlendirme konusunda takdir edemedim ama yeni bir kreme geçince gördüm ki aşırı başarılıymış, satıştan kalkanlardan.

8) Collezione Lip Gloss: Sulanmış, birşeyler olmuş, ben de attım gitti.

9) Avon Blackhead Clearing Tonik: Başta işe yaradı ama sonradan etkisini göstermemeye başladı, hassas ciltliyseniz de fazla alkollü geleceğinden eminim. Yazısı burada.

10) Dermalogica Oil Control Lotion: Fazla ayrıntıya girmeyeceğim çünkü MediBac kitinin ayrıntılı yazısını yazmayı planlıyorum ama minicik tester olmasına rağmen yaklaşık 10 gün boyunca kullandım, çok bereketli bir nemlendirici.

11) Pampers Islak Mendil: Harika bir mendil, kokusu hafif ve rahatsız edici değil. Tek kusuru ambalajdan teker teker zor çıkıyor ama memnun kaldım, bir daha görürsem alırım.

Bu ay cilt bakım yönünden bol bitirmeli bir ay oldu, darısı önümüzdeki aylarda makyaj ürünlerine diyorum...

3 yorum:

  1. Bazi maskeler gercekten gece boyu durdugu zaman daha etkili oluyorlar, ama ayni senin gibi bende sIkIlmaya basladim bu durumdan, mümkün oldukca artik ferah bir sekilde uyumaya gayret gösteriyorum ; )

    YanıtlaSil
  2. avon urunleri olup işe yarayanları gormek cok iyiyimş
    iyiki bitmişler
    yenilerine yer acılsın hemen :)

    YanıtlaSil
  3. viva- evet bir de bu maske gece içinde kenarlardan soyulup ağzıma burnuma giriyordu:)

    kova kadınıyım ben- bazıları işe yaramıyor ama çok memnun kaldığım ürünleri de çıkıyor :)

    YanıtlaSil