31 Ocak 2012 Salı

Beauty Formulas Kömür İçeren Burun Bantları

Bu burun bantlarını Watsons'ta kasanın orada görüp aldım ve iyi ki almışım diyorum. Şimdiye kadar kullandığım burun bantlarının arasında en etkilisi bunlar çıktı.


Bu bantlar diğerlerinden farklı olarak siyah ve fazla ıslatırsanız burnunuzda çıkarması zor siyah bir kalıntı bırakabiliyor, o yüzden aşırı ıslatmadan dikkatli yapıştırmak gerekiyor. Benim beğendiğim yönü çok güçlü bir şekilde yapışması oldu, burnunuzdaki minik tüyleri bile çekiyor ve özellikle gözenekleriniz açıkken kullanırsanız (ben banyo sonrası kullandım) çok etkin bir temizlik sağlıyor.

Burun bantları siyah noktalar için kalıcı bir çözüm olmuyor ne yazık ki, oluşumunu engelleyici ürünler de kullanmak gerekiyor ama eğer siz de arada bir bu bantlardan kullanıyorsanız bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum. Watsons'larda 6lı paketi 7-8 TL gibi bir fiyata satılıyor ve bence muadilleri arasında en iyi performansı sağlayan bantlar bunlar.


12 yorum:

  1. Ayy super cnm hemen alicam cok tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  2. khaleesi style- işine yarar umarım :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bundan kullanıyorum ,paket aynı ama benimki siyah değil yav :) Hakkaten çok güçlü ,bantı çıkardıktan sonra hayretle bakıyorum :D

    YanıtlaSil
  4. Junkhead- benimki ıslak burna yapınca paketteki kızınki gibi simsiyah oldu ama biraz fazla ıslaktı sanırım çünkü siyah siyah kalıntılar kaldı çıkarınca

    YanıtlaSil
  5. Alla allaa ya acaba 2 çeşidi mi var bunların,biri kömürlü bendeki de normali mi acep :) Ben de hep burnu ıslatıp yapıyorum ama Nivealar gibi normal duruyor,siyah değil .

    YanıtlaSil
  6. bilemedim ki :) bendeki bir garip mi acaba ama paketteki kızda da siyah diye avunabilirim :)

    YanıtlaSil
  7. Haaa tamam yaa,baktım şimdi bendekine canım :D Seninki kömürlü olanmış,bendeki normali :)) Bu benim 2.alışım,yine normalini almışım . Kömürlüye gözüm çarpmamış nedense .

    YanıtlaSil
  8. kömürlüyü de dene bence:)

    YanıtlaSil
  9. bence de bu en güzeli sevgilime aldım. iş görüyor çok iyi :D
    yalnız etrafa çook bulaşıyor ıslatmayı fazla kaçırınca.

    YanıtlaSil
  10. dofa- evet yapış yapış siyah birşey bırakıyor

    YanıtlaSil
  11. bugün gittim sırf buna baktım ama göremedim o kadar üzüldüm ki. bir de o yurt dışından getirdiğin maskeyi getirtmeyi düşünüyorum çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kömürlü ürünler bence biraz daha işe yarıyor normal bantlardan, tabii geçici çözüm hepsi ama haftada 1 yapmak en azından iyi oluyor

      Sil