21 Kasım 2011 Pazartesi

Revlon Colorstay 090 Top Tier Truffle

Amerika'dayken Temptalia'ya bakınıyordum ve Illamasque Hermetic Intense'nin swatchlarını görünce, "hemen bunu almalıyım!" moduna girdim. Ama 20 dolar bayılmak istemediğimden benzer bir renk arayışlarım başladı ve Revlon Colorstay rujların 090 numaralı Top Tier Truffle renginde karar kıldım.


Revlon'a göre parlatıcı gibi görünen ama aslında bildiğimiz ruj olan bu ürün 24 saate kadar dayanıklı. Ben bugün test ettim kendisini, düşüncelerim aşağıda.




Öncelikle 7-8 dolara aldığım için, fiyatına göre oldukça başarılı olduğunu söylemeliyim. 24 saat kalıcılık abartılı olsa da  yeme-içme sonrası bile belli ölçüde kalıyor dudakta. Eğer yeme-içme-öpüşme olmazsa kalıcılığı bende 4 saat kadardı, fakat ne yazık ki dudakları çok kurutuyor. Altına bir dudak kremi şart.

Bir diğer güzel özelliği ise renk yoğunluğunun ayarlanabilmesi. Fırçasıyla parlatıcı gibi ince bir kat sürünce başta yağlı bir his bıraksa da hemen kuruyor, üstüne topaklanmadan 2-3 kat daha geçmek ve rengi Hermetic gibi yoğunlaştırmak mümkün. Dudak çizgilerine aşırı doluyor gerçi ama dudakta belli etmiyor, çıkarması biraz ölüm sadece:)

Rengi elimdeki swatchta gördüğünüz gibi bordo-kahve arası bir renk. Hermetic'e benziyor ama çok daha az ışıltılı ne yazık ki. Yine de ben çok memnun kaldım kendisinden, Revlon markasını ilk kez kullanmama rağmen bundan sonra diğer ürünlerini de denemek istediğim markalar arasında girdi.

Siz hiç Revlon ürünlerini denediniz mi ve marka ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

4 yorum:

  1. Rengi bencede cok güzel, güle güle kullan!
    Ben Revlon markasini yeni yeni merak etmeye baslamistimki, almanyadan marka kalkti : ) Hicbir yerde satilmiyor artik, ürünlerini deneme firsatim hic olmadi : )

    YanıtlaSil
  2. Rengi çok hoş görünüyor,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Revlon bir tane ürünüm var ki kendisine bayılıyorum, nude tonlu bir gloss. fiyatlarına göre oldukça iş gören bir marka, keşke ülkemizde de satılsa ama uygun fiyat politikası ile. Rengi çok hoş duruyor bu arada :)

    YanıtlaSil