28 Kasım 2011 Pazartesi

Project 10 Pan

Son zamanlardaki alışveriş canavarlığımı dizginlemek adına bir Project 10 Pan yapıyorum. Buradaki 10 tane şeyi bitirmeden kesinlikle yeni kozmetik almayacağım. Sadece şampuan, deodorant gibi zaruri ihtiyaçlar serbest, fakat bir tanecik oje bile olsa yeni şeyler kesinlikle benimle eve gelmeyecek:)

Bunları seçerken her gün düzenli kullandığım şeyleri değil de nadir kullandığım veya kullanmayı unuttuğum, artık bitsinler de atayım dediğim şeyleri göz önüne aldım. İşte listem:

 

1) Elizabeth Arden Green Tea Tropical: 100 ml parfüm almaktan nefret ediyorum, çünkü kullan kullan bitmiyor:( Bunu yazısını burada yazmıştım, yarıyı geçtim çok şükür.

2) Avon Skin So Soft Tüy Azaltıcı Losyon: Yarısı duruyor, yine banyo sonrası kullanılacak.

3) Vichy Normaderm Yüz Temizleme Jeli: Verdiğim paraya acıdığım bir jel, gerçekten hiçbir işe yaramıyor. Üçte biri kalmış, evdeyken falan yüzümü yıkayıp bitireceğim.

4) Avon Pure Pore Fection Blemish Clearing Treatment : Taa en eski seriden, şimdiki Garnier'in roll onu gibi birşey, ama roll on kısmı plastik olduğundan çıkarıp attım. Üçte biri duruyor, kulak çubuğunu içine daldırıp o şekilde uygulayacağım.

5) Avon Cynthia Rowley Aydınlatıcı: Bu neredeyse tamamen duruyor. Rengi aydınlık hafif bir pembe ama yağlı bir his bıraktığından kullanmadım. Kaş altına sürerek bitirmeyi planlıyorum.

6) Elidor 7/24 Düzleştirici Krem: En eski şişesi bu, gitmiş yenisinden de almışım daha bu dururken. Yarısı duruyor, her banyo sonrası saçlarımı kurutmadan önce sürüyorum.

7) Claire's Parlatıcı: Numara göremedim üzerinde ama aşırı simli bir somon rengi, dudakta ise şeffaflaşıp sadece sim oluyor. 3/4ü durmakta ama mini boyutta olduğundan sürüp sürüp sonunu getireceğim.

8) Avon Color Trend Yağsız Fondoten: 1/3ü duruyor ama bitecek bu da umarım...

9) Maybelline Dream Mousse Allık: Bu sevdiğim bir allık ama artık gitsin, her gün allık sürmek aklıma gelmediğinden buna yükleneceğim. Bendeki renk 04 Mauve ama ben Fransa'dan almıştım, normalde Soft Plum rengine denk geliyor. Bunun da 3/4ü hatta daha fazlası duruyor.

10) Avon Color Trend Butterfly Frost Far Paleti: 4lü krem farlar mor, mavi, açık pembe ve gümüş renginden oluşuyor. Bunu tamamen bitirmek için koymadım, sadece pembe kısmını farların altına baz gibi sürüp tüketeceğim.

İşte 10 tane başbelam burada.

Bakalım projemi tamamlamak ne kadar sürecek?

4 yorum:

  1. süperr inş çabuk tamamlarsın:))
    ödülde süperr:)

    YanıtlaSil
  2. bol bol sürünücem bitirmek için bakalım :)

    YanıtlaSil
  3. Başarılar mı diyim, iyi şanslar mı :) Far bitirmek zordur diyecektim ki hedefin hepdini bitirmek değilmiş. Yoksa çok zorlardı seni :)

    YanıtlaSil
  4. sevda- evet far bitirmek çok zor ama tek kısmı umarım çabuk bitecek:)

    YanıtlaSil