23 Kasım 2011 Çarşamba

Flormar Supershine 502 ve 525

Bugün 525i sürüp çıktım evden, dönünce de Supershine serisine ait olan bendeki iki ruju birlikte tanıtmak istedim.


Flormar'ın skalasında 502 turuncumsu bir kırmızı, 525 de koyu mor gözüküyor. Bakalım gerçekte nasıllar?




502 bildiğimiz turuncu gibi, 525 ise koyu bir mor. Zaten adından da belli olacağı gibi parlak, ıslak bir görünüm veriyorlar ama aşırı da değil.

Renkleri çok beğeniyorum fakat Supershine serisi benim dudaklarımı aşırı kurutuyor, altına mutlaka dudak kremi sürmeden olmuyor. Kalıcılığı ise az, özellikle mor olan hemen topak topak olup siliniyor. Yine de 525 favori rujlarımdan biri, çünkü altına parlak bir balmla uygulandığında çok dikkat çekici ve hoş oluyor, zaten mor rujlara zaafım var:) 502 ise dudakta tupturunculuğunu kaybedip daha pembeleşiyor ama yine de canlı ve güzel bir renk.

Siz bu seriyi denediniz mi veya denemeyi düşünüyor musunuz?

3 yorum:

  1. flormar ruju hic denemedim canim, dek geldiginde bende bir incelerim artik, güle güle kullan : )

    YanıtlaSil
  2. ben de hiç denemedim yakın zamanda da bir ruj ihtiyacım oluştu aslında iyi oldu bu yazıyı yazdığın:) rujda kalıcılığa çok çok önem veririm o yüzden bu seriyi eledim sanırım :)

    YanıtlaSil
  3. viva- teşekkürler, çok renk seçeneği var bunların, standlarında bakabilirsin :)

    benimadımkırmızı- bende sadece bu seriden iki ruju var flormarın, diğer seriler daha güzel olabilir, standlarında bir dene istersen. bir de çok iddialı iki renk olduğundan daha az kalıcı olabilirler, pembe tarzı renkler çok belli etmiyor ama parlak renklerde hemen çıktığı belli oluyor, genelde bloglarda insanlar memnun bu rujdan çünkü

    YanıtlaSil