26 Kasım 2011 Cumartesi

Elf Essentials Shimmering Facial Whip

Geçen ay yaptığım Elf alışverişinde bunun üç rengini aldım. Bu "facial whip" tabir edilen sıvı aydınlatıcı Elf'e göre yanaklara, dudaklara ve gözkapağına uygulanabiliyor. 1 dolarlık fiyatıyla denenmeye çok uygundu, ben de gözüme en çok çarpan 3 taneyi sepetime attım.



Aldıklarım sırasıyla pink lemonade, golden peach ve citrus. Bunlar da swatchlar:




Pink lemonade tüpte görüldüğü gibi tatlı ve ışıltılı bir pembe. Golden peach daha bronz görünüyor ama benim tenimde altın rengi oldu. Citrus ise en koyuları gibi dursa da en bol ışıltılısı bu, hafif morumsu bir bronz. Bu arada swatchlar çok yoğun uygulanmış halleri, normalde inci büyüklüğünde uygulanması tavsiye edilmiş sitesinde.

Pink lemonade'i allık olarak kullanmaya niyetliyim. Golden peach aralarında en beğendiğim renk, yanaklarıma aydınlatıcı olarak ve gözlerimde de krem far niyetine kullanacağım. Citrus'u ise bir kere yanaklarıma sürdüm, tene iyice yedirince çok doğal duran bir aydınlatıcı ama bence çok açık tenlilerde garip durur.

Bu ürün bende yağlı his bırakmadı ve bence 1 dolarlık fiyatı için beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Malum kozmetik yasağı dolu dizgin devam ediyor fakat yine de bir gün Elf'ten birşeyler alacak olursanız bunlara da bir göz atın derim ben. Diğer tüm renk seçenekleri ve bilgileri burada.

2 yorum:

  1. E.l.f alışverişin gümrüğe takılmadı mi ? ben de 1 ay oldu sipariş vereli ama sanırım takıldı..

    piyanomunnestertuslari.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. ben amerikaya sipariş ettim bunları erkek arkadaşımın evine, sonra da gidince aldım. gümrüğe büyük ihtimalle takılırdı trye istesem

    YanıtlaSil