22 Kasım 2011 Salı

Dudak Kremlerim

Dudağı hiç kuruyup çatlamayan bir kız olarak, 21 yıllık ömrümde sadece 2 tane Nivea bitirmişliğim var. Yine de meyveli, renkli dudak kremlerini görünce almadan olmuyor:) Şu an elimdekiler herhalde ömür boyu yeter bana...


  


1) Nivea Passion Fruits: Niveaları beğenirim, o yüzden fazla söze gerek yok. Koyu pembe ama dudağa belli belirsiz pembelik veriyor, harika kokuyor ve güzel nemlendiriyor.

2) T-Box Üçyüzotuzüç Kahveli: SPF 15li olduğundan birkaç yaz önce alıp dokunmadım. Bu yaz kullanacağım kısmetse. Renksiz ve açar açmaz buram buram kahve kokuyor, kahve kokusunu sevdiğimden benim çok hoşuma gidiyor.

3) Avon Care Lip Balm: Çok iyi nemlendiriyormuş kullanan bir arkadaşımın dediğine göre. Ben daha denemedim ama bu da renksiz ve çok belirgin bir kokusu yok.

4) La Maxima Lip Balm: THY uçağında verdiler, gidiş dönüşte birer tane. Böyle mini kavanozları seviyorum.


5) Nivea Hydro Care: Klasik Nivea, güzel nemlendiriyor bence fakat işte insanın gözü meyveli, kokulu olanlara kayıyor.

6) Avon Lip Balmlar: Biri mangolu biri vanilyalı mıydı neydi, uyduruyorum sanırım. Turuncu olan mangolu eminim ama. Alalı uzun zaman oldu, sıra gelmedi bunlara da bir türlü.

7) Watsons Naneli Lip Balm: Naneli dudak ürünleri favorim. Bu da ferah kokuyor ve sürünce dudakta karıncalanma hissi yaratıyor ama nemlendirmesi çok iyi değil. Şu anda bunu kullanyorum, yarısını geçtim. Umarım yakında bitenler yazılarında boy gösterecek.

8) Ice Cream Lip Balm: Gratis'te kasa yanında görüp almıştım. Ambalajına dayanmak mümkün mü ya, çok şeker:) Bununla ilgili güzel şeyler okudum, kullanmayı düşünüyorum yakında. Kurabiye aromalı olsa da bana pek kokusu gelmedi, belli belirsiz tatlı bir kokusu var.

9) Lip Smacker Coca Cola: Yazısı için tık.

10) Body Shop Candied Citrus Lip Balm: Resmini çekmeyi unutmuşum. Bu da makyaj çantamda benimle geziyor her gün, ama pek sürmüyorum. Dediğim gibi dudaklarım ne çatlar ne de kurur aşırı karlı soğuk hava haricinde, ama bunu azim edip bitireceğim bir gün :) Hafif ışıltılı, turuncumsu bir renk veriyor dudaklara ve keskin bir turunçgil kokusu var.


Elimdeki 12 tanecik(!) dudak kremi işte bunlar. Uzun bir süre yeni almayıp bunları bitirmeye uğraşacağım. Şu an naneli Watsons ve portakallı Body Shop olanları kullanıyorum, bitince de stoğumu eritmeye girişeceğim:)

Sizin aralarından kullandıklarınız, merak ettikleriniz, beğendikleriniz hangileri?

13 yorum:

  1. Ben Aveda Lip Shine kullanıyorum. Oje sürmediğim zamanlarda, özellikle yatmadan önce sürüyorum. Memnunum:)

    YanıtlaSil
  2. La Maxima bende de vardı fena değil aslında :D
    şu icecream ne tatlıymış ya keşke gratis burada da olsa :)

    YanıtlaSil
  3. Ah, oje demişim, ruj olacaktı, pardon:)

    YanıtlaSil
  4. avon care çok iyi bence. geçen sene yılbaşına özel ahududu kokulusunu üretmişlerdi aynı seriden çıkma.. acayip güzel bir yumuşatması var :))

    YanıtlaSil
  5. Kahveli lipbalm dedin, beni kalbimden vurdun :)
    T-box dediğin nerede satılıyor ki? Boyner mi, yoksa hafızam mı beni yanıltıyor, ah çok istedim bunu, hemen almalıyım...

    YanıtlaSil
  6. Kahveli Lip Balm'ı görünce benim de gözüm döndü :) nereden aldın acaba, ben de hemen gidip alacağım Miskin Kek gibi :)

    YanıtlaSil
  7. Bir benim sadece 1 tanecil lipbalm ım var galiba, onuda 2 yılda anca bitiririm ben :) Nivea var ben de de kırmızısı, çok seviyorum, tadını da rengini de :)

    YanıtlaSil
  8. miskin kek ve ece's diary- tbox bunları sanırım yaz aylarında çıkarıyor, güneş korumalı fln diye satılıyor çünkü. tbox standları boynerlerde var. ben kendiminkini kadıköyde tbox satan bir yerden almıştım ama boynerdeki standlara sorulabilir. ayrıca tbox mağazası olan yerler de var, mesela palladiumda var benim bildiğim..

    YanıtlaSil
  9. Vişneli Nivea dudak balmı kışın tek favorim :)

    YanıtlaSil
  10. rebel takipte- vişneli nivea ilk bitirdiğim balmdı :)

    YanıtlaSil
  11. nivea passion fruit ne yazık ki üretilmiyor yaklaşık 2 yıldır. bilseydim stok yapardım. onun kokusuna en yakın olan yeni çıkan dragon fruit adlı ürünü, ama yerini de tutmuyor. neden kaldırırlar böyle ürünleri hiç bilmem :(

    YanıtlaSil
  12. uzun süredir almadım nivea o yüzden dragon fruiti görmedim ama kaldırmaları kötü olmuş:(

    YanıtlaSil
  13. ben nivea ve tboxı kullanmıstım, nivea'yı hala sürekli alırım..

    YanıtlaSil