17 Kasım 2011 Perşembe

Bitenler-2

Bu ay birşey bitmemiş, zaten bayram tatilinde 1 hafta evde olmadığımdan çok az şey kullandım.

1) Avon Skin So Soft Traş Jeli: Burada yazdım beğenmediğimi. Bir tane daha var aynısından ne yazık ki.

2) Yves Rocher Kil Maskesi: Bunu geçen yaz Paris'ten almıştım, mini boyunu 1.5 euroya galiba. Saç ve yüz için diyor ama içinde argan yağı da olduğundan yüzü aşırı yağlandırıyor, ben de saçıma kullanıp bitirdim. Küçücük olmasına rağmen 15 kere falan rahat kullandım, bereketliydi ama gidip büyüğünü almam çünkü saçımda bir etkisini göremedim.

3) Palmolive Firming Duş Jelleri: Kardeşim bunlardan yaklaşk 10 tane alıp hiçbirini kullanmadığı için ev dolu bu duş jelleriyle. Deniz yosunu özü içeriyorlar ve sıkılaştırıcı oldukları iddia ediliyor. Bu ay bitmedi ikisi de, içlerinde yarım yarım vardı, kullandım ben de. Bu çeşitten üçüncüyü bitirdim böylece, artık yorum yapabilirim. Kokusu deniz kokusu gibi, çiçekli koku sevenlere hitap etmez bence ama kötü kokmuyor. Sıkılaştırması için ise evet, birazcık sıkılaştırıyor uzun süre kullanımda ama mucizevi değil. Yine de fark edilir bir etki yaratıyor. Daha 1-2 tane daha var dolapta, bununla devam edeceğim bir süre.

4) Medisafe Pamuk: Migros'a özel üretildi diyor arkasında ve sadece Migros ve Şok'ta satılıyormuş. Genelde Watsons ya da Gratis'ten ucuz bulduğum pamuğu alırım ama bunu herhalde Şok'tan almışım. Çok memnun kaldım, diskler kalın ve poşetinden alırken ortadan ayrılmıyor bazı diğer pamuklardaki gibi. Görünce tekrar alacağım.

5) Forhans Diş Macunu: Amerika'ya giderken uçakta verdiler, ben de oradayken bunu kullanıp bitirdim. Bir haftaya yetti minik olsa da ama çok uyduruktu:) Dönerken aynısından bir daha verdiler, onu da başka bir yolculuk için saklıyorum.

Bu ayın bitenleri bunlardan ibaret ne yazık ki. Sizin de aralarında kullandığınız veya almayı düşündüğünüz şeyler var mı?

3 yorum:

  1. medisafei ben de epey beğendim. :)

    YanıtlaSil
  2. canim o kil maskesini bende hatirliyorum, ilk ciktiginda almistim, dedigin gibi cilde hic iyi gelmedi, sac´a dersen benimkiler sepsert olmustu, sürünüsü bile bir tuhafdi, hic begenmemistim : )

    YanıtlaSil
  3. viva- evet sürünce sürüldü mü belli olmuyor, yapısı çok garip

    YanıtlaSil