25 Ekim 2011 Salı

Ekim Alışverişleri

Bu ayki Avon alışverişim ve iki parça da Watsons ve Gratis'ten aldığım şeyler bunlar.

Avon:

1) Naturals Vişne&Hint Cevizli Vücut Spreyi: Aynen vişne reçeli gibi kokuyor, bayıldım.

2) Clearskin Blackhead Clearing Tonik: Çok alkollü gibi, bazen cildimi yakıyor hassas olduğu günler ama siyah noktalara karşı inanılmaz etkisi var gerçekten de.
3) Clearskin Blemish Clearing Peel Off Maske: Bu maskenin ilginç bir özelliği var. Mor şeffaf bir yapıda kendisi, gece yatmadan tüm yüzünüze sürüyorsunuz ve sabaha kadar kuruyup soyulabilir bir hal alıyor. Sabah da soyuyorsunuz. Fena değildi bu, yarıladım bile kendisini ve tekrar almayı düşünüyorum. Cildi sakinleştiriyor ve yağı alıyor.

4) Skin So Soft Traş Jeli: Bunu sevmiyorum. Jel olduğudan köpürmüyor ve büyük gözükse de cidden traş köpüklerine göre aşırı hızlı bitiyor. 3-4 TL arası olduğu için aldım, şu an zaten bir şişem bitmek üzere bu ikinci.
5) Naturals Narlı Peeling: Tanecikleri aşırı büyük, resmen çiziyor gibi. Ama sadece bir kez kullandım, biraz da kullanınca anlayabilirim etkisini.

6) Planet Spa Pirinçli Göz Kremi: Denemedim bilemeyeceğim:)

7) Clearskin Blemish Clearing Cover: Ten rengi ama yüzde kapatıcılığı sıfır. Fondoten altına baz olarak kullanıyorum, memnunum.

8) Ideal Shade Fondoten: Kardeşiminkini bir kez sürünce bayılmıştım, ben de aldım ama daha sıra gelmedi buna. Kötü yanı pompalı değil dökmeli olması.

9) Anew Clinical Eye Lift Göz Kremi: Anneme aldığı birşeyle gelmiş, bana verdi. İki kısımlı bir krem, göz üstü ve altına ayrı kısımlar var içinde. Daha denemedim.

10) Color Trend Shimmer Tips Rimel: Kirpiklerin uçlarına altın rengi simler koymak için. Eğlenceli bence çok kaliteli olmasa da:)

11) Arabian Glow Mor Göz Kalemi: İşte bu harika bir kalem. Artık satılmıyor, indirim kısmından aldım. Çok yumuşak, rengini çok güzel veriyor ve kalıcılığı da süper. Koyu bir mor bendeki renk, indirim kataloglarında başka renkler görürsem onları da alacağım.

Watsons:

12) Yüz Yıkama Fırçası: Kılları yumuşacık ve hiç köpürmeyen yüz temizleyicim bununla sürünce köpük köpük oluyor. İndirimden galiba 4.5 TLye aldım, tavsiye ederim.

Gratis:

13) Sprite Aromalı Roll On Parlatıcı: Tadı aynı Sprite, yapış yapış değil ama kalıcılığı 5 dakika falan:) Olsun süre süre biter zaten.

Sizin de aralarında kullandığınız, merak ettiğiniz, ayrıntılı yazmamı istedikleriniz var mı?

8 yorum:

  1. Sprite lipstick'i nerden aldın? ,:d

    YanıtlaSil
  2. gratisten aldım, fırçalı olanları da var aynısının

    YanıtlaSil
  3. bende clearskin ürünlerini denemiştim ama benim cildime pek uymamışlardı güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler ben de yeşil seriyi sevmiyorum ama morun bazıları iyi geliyor:)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan canım cicilerini,kullandıkça yorumlarını bekliyoruz,özellikle göz kremi ve fondötenin.

    YanıtlaSil
  6. evet ikisini de yazmayı düşünüyorum bir başlayayım da kullanmaya :)

    YanıtlaSil
  7. keyifle kullan canım güzel şeyler almışsın;)
    bana da gelll;)
    http://editorist17.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil