8 Aralık 2011 Perşembe

Çantanı Göster&Ödüllü Mim

Rengarenk Daphne beni neredeyse 1 ay önce mimlemişti çantamı göstermem için ama üşene üşene bugünlere geldik:) Dün de hem Nerwen, hem SaR hem de Dolap Perisi beni başka bir mimde mimleyince artık yeter dedim ve hepsini bir arada yayınlamaya karar verdim. Öncelikle teşekkür ediyorum mimler için ve biri çok gecikmeli de olsa yazıma başlıyorum.

İlk olarak çantama gelirsek:


Çantalarımı hoyrat kullanıp çabuk eskittiğimden pahalı çanta almıyorum. Bunu da Mango'dan indirimle 25 TL gibi bir fiyata almıştım. Aslında arada çanta değiştiriyorum ayakkabı rengime göre ama en çok bu kolumda oluyor. Hem uzun hem kısa iki sapıyla takılabilmesini, tarzımla uygun olarak zımbalı olmasını ve püsküllerini seviyorum:)

Öğrenci olduğumdan çantamın içinde öyle pek eğlenceli şeyler yoktu, ben de blogumun konusuyla bir olsun diye makyaj çantamı açmaya karar verdim.

Bunu 1 milyoncu tarzı bir yerden almıştım renklerini beğendiğim için. Çok büyük geliyor aslında ama şimdilik kullanmaya devam ediyorum. İçinde daimi taşıdıklarımın resmini çektim, bunlar dışında o günkü makyajıma göre değişen ruj, far ve göz kalemi de giriyor içine.




1) Flormar Stick Fondoten: Hiç kullanmıyorum ama yine de yanımda geziyor, biraz ağır bir yapısı var.

2) Claire's Lipgloss: P10P'de olduğundan çantama attım, aklıma geldikçe sürüyorum bitmesi için. Yazısı burada.

3) Flormar Beyaz Göz Kalemi: Nadiren sürmek aklıma gelse de, göz içine sürüldüğünde yarattığı etki hoşuma gidiyor. Söylemeden geçemeyeceğim, daha önce Golden Rose'dan kullanmıştım beyaz kalem ve o daha güzeldi.

4) Kajal Kalem Far: Kajal diye bir markadan ışıltılı kahverengi bir kalem far. Pek kalıcı değil ama doğal bir ton olduğundan işe yarıyor.

5) Ayna: İki taraflıydı ama birini kırdım, tek tarafıyla yıllardır geçinip gidiyoruz.

6) Physicians Formula Çift Renkli Kapatıcı: Bunun ayrıntılı yazısını yazmayı planlıyorum merak eden varsa. Türkiye'de satılan bir ürün ve ben aşırı memnunum, özellikle yeşil tarafı cilt kırmızılıklarını ve izleri kapatmak için ideal. Eğer nasıl kullandığımı, fiyatını ve swatchlarını görmek isteyen olursa yorum bıraksın, bir yazı hazırlayabilirim.

7) Ruj Fırçası: Body Shop dudak kremini parmaklamak yerine bununla alıyorum.

8) Body Shop Candied Citrus Lip Balm: Yazısı için tık.

9) Avon Color Trend Total Curl Rimel: Performansıyla beni şaşırttı. Dolgunluk fazla vermese de tek katta aşırı uzatıyor ve kopkoyu siyah bir renk veriyordu, bir de adından da anlaşılacağı üzere kıvırıyordu ama artık kurumak üzere olduğundan son demlerini yaşıyor.

Şimdi de ödüllü mimde sıra. Hakkımdaki 7 gerçeğe gelirsek:

1) Bugüne kadar saçlarımı siyah, kahverengi, sarı,koyu kızıl, bayrak kırmızısı, turuncu, bakır, pembe, mavi ve mora boyattım. Bir gün aslında yazı yazabilirim bu saç maceramla ilgili. Şu sıralar çikolata kahvesi kullanıyorum ama sanırım  hiçbir renk içimde kalmadı:) Bu arada favorim daima mavi olacak, dark blue kitty de oradan geliyor zaten.

2) En sevmediğim huyum sürekli işlerimi ertelemem.

3) Hiç su içmem, bilim adamlarının beni incelemesi gerek. Günde 1 bardak suyla bile yaşarım ama kendimi zorluyorum içmek için.

4) Her ne kadar kozmetik meraklısı olsam da, oje sürmek benim için bir işkencedir. Pazar akşamı sürüp  perşembeye kadar aynı manikürle idare ederim ve o pazar akşamları ojenin kurumasını beklemek ölüm gibi gelir.

5) Yaşlanmaktan aşırı korkuyorum, 20 yaşıma girerken ağlamışlığım var.

6) Çoğunlukla insanların beni anlamadığını düşünüyorum, bugüne kadar zevklerimin uyuştuğu kimseyle tanışmadım ama çeşitlilik iyidir zaten :)

7) Tiyatro, sanat ve politika sevmiyorum, bunu söylemekten de gocunmam, herkesin ilgi alanları kendinedir.

Şimdi birilerini mimlemek isterdim ama çanta miminin üzerinden çok zaman geçti, ödüllü mimi ise herkesler yaptı. Yine de yapmadıysanız bu yazıyı okuyan herkesi mimliyorum, kendi postlarınızın linklerini yorum olarak bırakabilirsiniz :)

5 yorum:

  1. Ne güzel bir mim olmuş :)Severek okudum ayrıca cevaplama nezaketinde bulunduğun için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. saçla ilgili post yapmalisin bence :D buna en çok hakkı olan sensin galiba :P ayrıca makyaj çantan çok şirinmiş ^^

    YanıtlaSil
  3. valla mimlediğimi ben bile unutmuşum:))cevapladığın için sağol flormar stick bendede vardı kullan kullan bitmiyor ve çabuk topaklanma yapıyor:/
    Saç maceranla ilgili bencede post yapmalısın:))

    YanıtlaSil
  4. Çantan da güzelmiş canım :)
    Benimde erteleme huyum var ama sonra sinir oluyorum kendime tabi :( Ve be nde su içmesem aklıma gelmiyor ama zorla içiyorum tabi :)

    YanıtlaSil
  5. ah evet şu son ana bırakmasak herşeyi :)

    YanıtlaSil